Priser

Priser for privat socialrådgivning.

  • Indledende samtale – Gratis
  • Timepris – 600,- kr. inkl. moms.
  • Kørsel – 5,00 kr. pr. km.

Opstart og vurdering af socialrådgivning af din sag.

Vi ved, at folk, der er kommet i klemme i systemet, som oftest ikke har det store økonomiske råderum. Derfor tilbyder vi priser, som er 50% billigere end gængse markedspriser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af rådgivningen.

Pris for indledende samtale er gratis, hvis du efter samtalen ikke ønsker, at vi går ind og videre i din sag.

Ved indgåelse af kontrakt om, at konsulenterne går ind i sagen er timeprisen 600 kr. pr. påbegyndt time inklusive moms. Indledningsvis tager vi en uforpligtende snak om din sag, og herefter vurderer vi, om din sag har en reel chance for at vinde. Hvis vi vurderer, at vi har en sag, som det er værd at gå videre med, går Socialspecialisterne i gang med at indsamle fuldmagter, sagsmateriale og herefter foretager vi en samlet analyse og vurdering af, hvordan sagen skal gribes bedst muligt an.

Typer af socialrådgivning.

Alle typer af nedenstående socialrådgivning er gratis for den indledende samtale, hvis den ikke fører til videre handling fra vores side og koster herefter 600 kr. pr. påbegyndt time inklusive moms. D.v.s. at hvis vi bruger 1 time og et kvarter tæller det for 2 timer.

Socialrådgivning ”face to face”.

For kunder på Sjælland og Lolland-Falster tilbyder Socialspecialisterne at mødes personligt med vores klienter. Mødet kan enten foregå på vores kontor i Ringsted eller på jeres bopæl. Såfremt mødet foregår hos jer, koster det p.t. 5,00 kr. pr. kilometer (Statens til enhver tid gældende takst). Møder foregår primært i dagtimerne, men kan også finde sted i aftentimerne.

Socialrådgivning pr. telefon.

Vores telefon har åben alle hverdage mellem 8 og 18, hvor Socialrådgiver Benny Dyhr sidder klar til en snak. Ring på telefon 21350183.

Socialrådgivning pr. mail.

Foretrækker du at konsultere os pr. mail, så send en e-mail til Socialrådgiver Benny Dyhr på kontakt@socialspecialisterne.dk. Her kan du beskrive problemstillingen, hvorefter vi vurderer, om det er en sag, der er værd at gå videre med.